Місто

У Житомирі вже три сотні людей зареєструвалися на забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», небайдужих запрошують долучатися

22 August 2024, 13:58

31 серпня відбудеться щорічний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України». Таку акцію влаштовують памʼять про загиблих воїнів, в усіх українських містах одночасно. У Житомирі забіг буде проходити в гідропарку. Всіх містян запрошують долучитися до вшанування пам'яті.

«Це буде всеукраїнський забіг, який розпочнеться по всій Україні о 9.30. Наш захід буде проходити в гідропарку. З 8 години можна буде прийти, зареєструватися. Той, хто ще не зареєструвався, може зареєструвати себе чи своїх рідних, дітей.У нас будуть різні забіги. Буде для дітей дошкільного віку 200 метрів. Будуть бігти діти віком від 6 років до 12 років будуть бігти 500 метрів. Також будуть три відрізки – це 2 км, 5 км та 10 кілометрів. Якщо я зараз не помиляюся, то близько 300 людей вже зареєструвалися офіційно на сайті. І всі люди, які захочуть бігти, зможуть у день забігу також зареєструватися, у нас будуть роздруковані номери для забігу, зможуть взяти участь», – розповідає начальник управління у справах ветеранів війни Житомирської міської ради Андрій Забігайло.

Нагадаємо, що це буде вже 7-й Всеукраїнський забіг в памʼять про загиблих воїнів.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі у 2023 році щорічний Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», який проводиться за сприяння Міністерства у справах ветеранів України до Дня пам'яті Захисників України (29 серпня), проходив виключно в онлайн форматі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: забіг вшанування Шаную воїнів біжу за героїв Забігайло Житомир  
Матеріали по темі