Події

Водій маршрутки Mercedes, який на трасі у Житомирській області перевищив швидкість на 30 км, отримав постанову

22 August 2024, 14:18

Водій маршрутного транспортного засобу перевищив дозволену швидкість руху, патрульні склали на нього адміністративну постанову.

Про це 22 серпня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Учора, під час здійснення контролю швидкісного режиму, на автодорозі М-06 Київ — Чоп за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Mercedes. Водій автобуса рухався зі швидкістю 100 км/год, де дозволено 70 км/год, тобто перевищив — на 30 км/год», - йдеться в повідомленні.

Щодо керманича інспектори винесли адміністративну постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортного засобу) КУпАП.

«Водії, вкотре закликаємо, дотримуйтеся безпечної та дозволеної швидкості руху, керуйте відповідально й не порушуйте ПДР», - наголошують патрульні.

Нагадаємо, 5 серпня на трасі у Житомирській області патрульні виявили водія Hyundai, який перевищив дозволену швидкість та не мав водійського посвідчення.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 6 липня 2024 року від початку червня на дорогах Житомирської області патрульні зафіксували понад 4 тисячі водіїв, які перевищили дозволену швидкість.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перевищення автобус маршрутка постанова патрульний швидкість траса  
Матеріали по темі