Події

За добу у Житомирській області сталися три ДТП з мотоциклістами, у яких один водій загинув та ще троє людей травмувалися

23 August 2024, 11:41

За добу у ДТП з мотоциклістами травмовано троє людей, один чоловік загинув: поліція закликає водіїв дотримуватися правил безпеки. Такі дорожньо-транспортні пригоди були зареєстровані 22 серпня у м. Коростені, а також у Хорошівській та Олевській територіальних громадах.

Про це 23 серпня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Близько 13:10 на вул. Сосновського у м. Коростені відбулося зіткнення автомобіля «Ford Focus» під керуванням 40-річної містянки та мотоцикла «Spark», за кермом якого знаходився 17-річний місцевий житель. У результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні», - йдеться в повідомленні.

Увечері до поліції надійшло повідомлення про падіння з мотоцикла та травмування водія і пасажира, що сталося у Хорошівській громаді. Попередньо встановлено, що близько 22:00 водій двоколісника «Forte», 21-річний житель с. Поромівки, рухаючись автошляхом Топорище – Хорошів, не впорався з керуванням та виїхав за межі дорожнього покриття, де мотоцикл упав. Водія з травмами було ушпиталено до обласної клінічної лікарні. Його пасажиру, 16-річному односельцю, медичну допомогу надають у Хорошівській лікарні.

Поблизу с. Жубровичів в Олевській громаді біля узбіччя дороги, у лісопосадці, було виявлено тіло 21-річного місцевого жителя. Правоохоронці попередньо встановили, що вночі, близько 2:30, він рухався мотоциклом «Musstang» у напрямку с. Держанівки. Не впоравшись з керуванням, з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся. Від отриманих травм мотоцикліст загинув. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у межах розпочатого досудового розслідування.

Нагадаємо, на автошляху Київ-Чоп зіштовхнулись легковик та мотоцикл: поліція з’ясовує обставини. Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 серпня близько 13:10, неподалік с. Березівки Житомирського району. На 156 км автошляху Київ-Чоп зіштовхнулись автомобіль «KIA Cerato», під керуванням 63-річного жителя Донеччини, та мотоцикл «Honda РС32».

Як повідомляв Житомир.info, 8 серпня 2024 року під час ДТП у Коростишеві постраждали 17-річний водій мотицикла та 48-річна велосипедистка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП мотоцикл мотоцикліст поліція загиблий  
Матеріали по темі