Суспільство

Житомирські боксери на всеукраїнському турнірі вибороли «золото» та дві «бронзи»

26 August 2024, 15:34

Житомирські боксери вибороли «золото» та дві «бронзи» на Всеукраїнському турнірі з боксу серед молоді та жінок пам'яті Майстра спорту України міжнародного класу Руслана Оглу.

Про це 26 серпня повідомляє начальник управління національно-патріотичного виховання Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Козловець на своїй сторінці у facebook.

«У Всеукраїнському турнірі з боксу серед молоді та жінок пам’яті Майстра спорту України міжнародного класу Руслана Оглу взяли участь 4 представники Житомирської області у категорії «молодь».У результаті двобоїв, спортсмени вибороли 3 нагороди, а саме:

  • «Золото» - Возний Іван (вагова категорія 71 кг);
  • «Бронза» - Семенюк Даніїл (вагова категорія 67 кг);
  • «Бронза» - Богданенко Юрій (вагова категорія 86 кг).

Ще один боксер Житомирщини Голуб Костянтин у ваговій категорії 71 кг зміг посісти 9 місце. Дякуємо спортсменам їх тренерам і звичайно нашим ЗСУ», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що Всеукраїнський турнір з боксу серед молоді та жінок пам'яті Майстра спорту України міжнародного класу Руслана Оглу відбувався в Житомирі, відкриття відбулося 19 серпня.

«Цей турнір об'єднав 133 найсильніших боксерів з 20 регіонів України, які боротимуться не лише за перемогу, але й за честь вшанувати пам'ять людини, яка зробила великий внесок у розвиток боксу», - повідомляли на сторінці управління національно-патріотичного виховання Житомирської обласної державної адміністрації у facebook.

23 серпня на турнір прибув Олімпійських чемпіон з боксу Олександр Хижняк.

«Родзинкою сьогоднішнього змагального дня став візит Олімпійського чемпіона з боксу Олександра Хижняка, його тренера-батька Олександра Хижняка, начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка та заступника начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрія Денисовця, які долучилися до нагородження чемпіонів та срібних призерів турніру», - повідомляли в управлінні.

Нагадаємо, у квітні на чемпіонаті України з таїландського боксу Муей-Тай, що проходив у Вінниці, житомирські спортсмени здобули призові місця.

Як повідомляв Житомир.інфо, з 2 по 5 листопада 2024 року в Одесі на Кубку України з таїландського боксу Муей-Тай спортсменка Крістіна Півень здобула «золото», а Богдан Диба виборов бронзу.


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бокс боксер Оглу спорт спортсмен Козоловець Хижняк Олімпійський чемпіон  
Матеріали по темі