Суспільство

Житомирська лучниця третій рік поспіль здобуває перемогу на чемпіонаті України зі стрільби з лука

29 August 2024, 12:00

Третій рік поспіль - титулована чемпіонка України зі стрільби з лука: лучниця з Житомирщини Ольга Хомутовська виборола золото на чемпіонаті України зі стрільби з лука серед дорослих.

Про це 29 серпня повідомляє управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.

«У скарбничці спортсменки золото літніх стартів (Чемпіонату України зі стрільби з лука серед дорослих) за 2022, 2023 та 2024 роки. Спортсменка виборола найвищу сходинку серед дорослих на дистанції 50 метрів. Вітаємо із найвищою нагородою лучницю та тренера Мазепу Івана», - йдеться в повідмоленні.

Зауважимо, чемпіонат України серед дорослих зі стрільби з лука відбувався у Львові з 25 по 29 серпня.

На своїй сторінці у facebook 28 серпня Ольга Хомутовська написала, що тепер має три чемпіонства поспіль.

«2022, 2023, 2024. Маю тепер три чемпіонства поспіль. Дякую всім хто підтримував, та вболівав за мене! Окрема подяка моєму тренеру Івану Мазепі, за таку кропітку працю, яка була пророблена впродовж цих років. Дяка батькам та рідним за підтримку. Найбільша подяка ЗСУ», - написала Ольга Хомутовська.

Нагадаємо, у квітні Ольга Хомутовська здобула друге місце на чемпіонаті України зі стрільби з лука, що проходив у Чернівцях.

Як повідомляв Житомир.info, в середині березня 2024 року Ольга Хомутовська здобула третє місце на всеукраїнських змаганнях зі стрільби з лука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт лук лучниця чемпіонат Хомутовська спортсмен чемпіонка  
Матеріали по темі