Місто

Житомирян просять зробити запас води, бо третього вересня її подачу призупинять

30 August 2024, 11:03

У Житомирі третього вересня з 9.00 до 19.00 не буде води, містян просять зробити її запас.

Про це 30 серпня повідомляє комунальне підприємство «Житомирводоканал».

«Фахівці КП «Житомирводоканал» розпочинають готувати водопровідно-каналізаційне господарство міста до осінньо-зимового періоду. Аби провести планові роботи на насосних станціях — маємо тимчасово призупинити водопостачання міста», - йдеться в повідомленні.

Заходи із технічного обслуговування обладнання проводитимуться 3 вересня. Цього дня з 9:00 до 19:00 буде призупинено подачу води на місто.

«Звертаємося до вас із проханням підготувати необхідний запас води на цей період заздалегідь! Вдячні вам за розуміння», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, через ракетну атаку водоканал продовжив терміни промивки та дезінфекції мереж у Житомирі. Зазначається, що промивка трубопроводів, яка почалася 19 серпня, триватиме до 22:00 6 вересня. А після цього, до 06:00 8 вересня, виконуватимуться заходи з дезінфекції системи розподілу води.

Як повідомляв Житомир.info, раніше водоканал інформував, що у Житомирі з 08:00 19 серпня 2024 року до 22:00 27 серпня промиватимуть мережі подачі та розподілу води, а з вечора 27 серпня до 6 ранку 29 серпня мережі дезінфікуватимуть збільшеними дозами хлору в граничнодопустимих межах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода запас води Житомирводоканал водоканал  
Матеріали по темі