Влада

Цього року урочистості з нагоди Дня підприємця провели в селищі Житомирської області

30 August 2024, 18:29

Напередодні Дня підприємця України у смт Черняхів на базі ПІІ ТОВ «Даніко» відбулися урочистості, під час яких представників бізнес-спільноти Житомирщини привітали з прийдешнім професійним святом.

Про це 30 серпня повідомляє пресслужба Житомирської обласної ради.

«До урочистостей долучилися перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко разом із заступником Віктором Градівським, очільниця Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОВА Наталія Арендарчук, директорка Житомирського обласного центру зайнятості Галина Корінна, начальник Житомирської митниці Ілля Ніжніков, в.о. начальника Головного управління Державної податкової служби у Житомирській області Олександр М'ясковський», - йдеться у повідомленні.

З нагоди Дня підприємця, за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток підприємництва Житомирської області ФОПів та керівників фірм відзначили Подякою голови Житомирської обласної ради.

Зазначається, що на урочистостях свою творчість та святковий настрій присутнім щедро дарував гурт «Древляни» Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера.

За інформацією обласного управління статистики, на початок 2024 року в Житомирській області було зареєстровано 33,9 тисячі підприємств та 41,8 тисячі фізичних осіб-підприємців.

Сукупний фінансовий результат до оподаткування підприємств області за 2023 рік склав 6,8 млрд грн. Прибутковими були 72% підприємств (їх загальний результат – 10,9 млрд грн), збитковими відповідно – 28% (4,1 млрд грн). Позитивний фінансовий результат зафіксовано у всіх секторах економіки, окрім мистецтва, спорту, розваг та відпочинку. При цьому прибутковими були дві третини підприємств промисловості, три чверті – будівництва, 7 із 10 – у сільському господарстві та майже 8 із 10 – в оптовій та роздрібній торгівлі.

Інфографіка з сайту ГУ статистики у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, у 2023 році урочисте засідання з нагоди Дня підприємця відбулося 31 серпня: подяками відзначили відповідальних та успішних суб’єктів підприємництва з кожного району Житомирщини та релоковані підприємства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День підприємця подяка підприємець бізнес облрада ОВА Черняхів 
Матеріали по темі