Події

Житомирські патрульні покарали минулого тижня понад 15 п’яних водіїв

2 September 2024, 11:56

За минулий тиждень житомирські патрульні зафіксували 16 випадків керування водіями транспортними засобами в стані сп’яніння, чи з ознаками сп'яніння.

Про це 2 вересня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«За кожним із випадків інспектори оформили відповідні адміністративні матеріали, які направлять до суду. Ми щоразу наголошуємо про неприпустимість такого порушення, однак не дивлячись на це, поліцейські продовжують виявляти випадки, коли водії ігноруючи закон, ризикують своїм життям й безпекою інших учасників дорожнього руху та сідають за кермо в стані алкогольного чи наркотичного сп‘яніння. Вживання алкоголю сповільнює реакцію водіїв та спотворює сприйняття реальності. Це призводить до автопригод із тяжкими наслідками. Тож пам‘ятайте, сідаючи нетверезим за кермо — ви свідомо наражаєте себе та інших на небезпеку», - йдеться в повідомленні.

Фото патрульної поліції

Нагадаємо, наприкінці серпня жінка повідомила про неадекватний рух вантажівки на трасі у Житомирській області, патрульні виявили у водія ознаки сп’яніння. Патрульні відсторонили чоловіка від керування транспортним засобом та склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Рішення у цій справі прийматиме суд.

Як повідомляв Житомир.info, 29 серпня Житомир.info на своїх сторінках у соцмережах публікував відео порушення ПДР у Житомирі на перехресті вулиці Перемоги – Домбровського, 30 серпня патрульні повідомили, що знайшли водія-порушника і виписали адміністративну постанову за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху) КУпАП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: п'яний водій нетверезий водій патрульний  
Матеріали по темі