Події

На трасі у Житомирській області частково ускладнений рух транспорту внаслідок ДТП (доповнено)

3 September 2024, 13:06

У Житомирському районі сталася ДТП, рух транспорту частково ускладнений.

Про ДТП 3 вересня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталася на автодорозі М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський (поблизу села Кодня, Житомирської області), рух транспорту частково ускладнений в обох напрямках та здійснюється реверсом. Патрульні забезпечують безпеку та регулювання дорожнього руху. На місці автопригоди працюють всі необхідні служби. Водії, плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації», - йдеться в повідомленні.

Рятувальники долучалися до ліквідації наслідків ДТП за участю трьох автомобілів.

«3 вересня близько 12:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що терміново необхідна допомога рятувальників у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди за участю трьох легковиків. Пригода сталася поблизу с. Кодня Житомирського району. За попередньою інформацією через зіткнення транспортних засобів отримали травми різного ступеня важкості сім осіб, з них двоє дітей. На місці події рятувальники деблокували чотирьох постраждалих, серед яких одна дитина, та передали їх медикам», - інформує пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

Нагадаємо, 30 серпня на трасі у Житомирському районі сталася ДТП через яку був ускладнений рух транспорту в напрямку Києва.

Як повідомляв Житомир.info, 27 серпня 2024 року на трасі у Житомирському районі водій Audi на смерть збив 25-річну жінку, яка переходила дорогу. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 21:00 на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Ставище. Цього ж дня у Коростені не розминулися ВАЗ та Mitsubishi, одне авто перекинулося на дах. А у Житомирі вдень 27 серпня біля Сінного ринку сталася ДТП за участі трьох легкових автомобілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Кодня патрульний рух транспорту ускладнений рух  
Матеріали по темі