Економіка

Понад 80 закладів освіти у Житомирській області шукають працівників – найбільше потрібні вчителі та кухарі

4 September 2024, 12:26

Більш ніж 80 закладів середньої освіти у 31 громаді Житомирської області потребують працівників. Більшість із них шукають вчителів, кухарів, психологів, водіїв та інших фахівців.

Про це 3 вересня повідомила Житомирська обласна служба зайнятості.

«Новий навчальний рік вже розпочався, але штати ліцеїв, гімназій і шкіл Житомирщини укомплектовані не повністю. Потребують кадрового поповнення 83 заклади середньої освіти області у 31 територіальній громаді. Не закритими станом на 3 вересня є 168 вакансій, 60% із яких – для педагогічних працівників», - йдеться в повідомленні.

Найбільше потрібні вчителі – викладачі різних предметів і початкових класів (49 вакансій), асистенти вчителя (27 вакансій), а також вихователі, педагоги-організатори й соціальні педагоги, заступники директора й керівники гуртка.

Окрім педперсоналу, освітні заклади шукають кухарів і кухонних працівників, психологів, бухгалтерів, водіїв, двірників, прибиральників, робітників з комплексного обслуговування й ремонту, інженера з охорони праці й бібліотекаря.

Заробітна плата у вакансіях – від мінімальної до 16 300 грн.

За додатковою інформацією звертайтеся до підрозділів служби зайнятості в області за телефонами "гарячих" ліній (контакти https://numl.org/TKd )

Ознайомитися з усіма актуальними на Житомирщині пропозиціями роботи можна на нашому сайті: https://cutt.ly/4Dz4cVI або Єдиному порталі вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua

Оформити підписку на вакансії за регіоном або галуззю можна завдяки чат-боту @DCZWorkNowBbot.

Актуальні вакансії з усієї України на телеграм-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості»: https://t.me/worknowdcz.

Нагадаємо, у понад 20 громадах Житомирської області працедавці шукали продавців. Станом на 2 серпня були 132 вакансії із заробітною платою до 16 000 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області майже 13 тисяч осіб отримували послуги центру зайнятості за перше півріччя цього року. Проте вакансій зареєстровано майже втричі менше, ніж безробітних.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вакансія вчитель СЗ робота служба зайнятості ліцей освіта працівник  
Матеріали по темі