Місто

У Житомирі попрощалися з 38-річним військовослужбовцем, який загинув під час виконання бойового завдання

4 September 2024, 14:42

До Житомира на щиті повернувся 38-річний військовослужбовець Василь Малашик, який загинув під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини.

Про це 4 вересня повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

На щиті повернувся Герой...

Малашик Василь Валерійович (02.11.1985 — 28.08.2024)

«Народився в сім'ї кадрового військового у селі Мартинівка Пулинського району на Житомирщині. Невдовзі сім'я переїхала на Північний Кавказ за місцем військової служби тата. Коли хлопчику було 5 років, сім'я повернулася до України у смт Борова на Харківщині. Закінчивши місцеву ЗОШ, вступив до Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Після проходження строкової військової служби переїхав до Житомира. Працював на різних підприємствах нашого міста. Створив власну сім'ю. Завжди був опорою та підтримкою для своєї мами. З травня 2024 року став на захист України від російських агресорів. Героїчно загинув 28.08.2024 року під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини.Світла пам'ять і вічна слава Герою...», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Житомирі 2 вересня попрощалися з 38-річним захисником Віктором Тараненком, який добровільно став на захист України у 2023 році.

Як повідомляв Житомир.info, 30 серпня 2024 року у Житомирі попрощалися з 52-річним військовослужбовцем Сергієм Топоровим, який став на захист України з перших годин повномасштабного вторгнення росії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: на щиті прощання поховання військовий ЗСУ війна Малашик захисник  
Матеріали по темі