Суспільство

Житомирські спортсмени вибороли три «золоті» медалі на чемпіонаті світу з веслування на човнах «Дракон»

4 September 2024, 16:50

На чемпіонату світу серед клубних команд з веслування на човнах «Дракон», який з 1 по 9 вересня 2024 року проходить в італійському місті Равенна, житомирські спортсмени у складі збірної України вибороли три «золоті» медалі.

Про це 4 вересня Житомир.info повідомила начальниця управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

«Україну представляють 39 спортсменів з Житомира, серед них - 12 ветеранів з інвалідністю. Перше «золото» здобули наші ветерани у класі D-12 на дистанції 2000 метрів. Друге - у складі змішаної команди, де шестеро, тобто половина команди - ветерани. Сьогодні також золотий результат у другому класі D-20, змішана команда, 2000 метрів» - повідомила Ірина Ковальчук.

За словами начальниці управління сім'ї, молоді та спорту, напередодні чемпіонату світу ветерани отримали матеріальну допомогу від департаменту соціальної політики.

Нагадаємо, цього року у Житомирі створили першу в Україні команду парадрагон, до складу якої увійшли професійні спортсмени та ветерани. 4 липня житомирська команда парадрагон здобула першу перемогу на чемпіонаті Європи з веслування на човнах «Дракон».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: драгонбот парадрагон Ковальчук ветеран змагання чемпіонат світу 
Матеріали по темі