Суспільство

Раніше був стоматологом: віртуозний підривник бригади з Житомирської області розповів про свою роботу

4 September 2024, 16:57

Підривник з 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького розповів про свою роботу. Відео про 38-річного молодшого сержанта, старшого вибухотехніка батальйону безпілотних систем «Злі сапсани» Володимира Савицького з позивним «Дантист» опублікували 4 вересня на сторінці бригади у facebook.

«Продовжуємо розповідати про людей, що складають бригаду. Віртуозний підривник, який майструє вибухівки, що летять до окупантів — вибухотехнік Дантист, з батальйону безпілотних комплексів 30 ОМБр. Людина, яка знайшла своє покликання та реалізує себе у виготовленні вибухових пристроїв, подивіться із яким захопленням він про це розповідає! Дивіться більше в інтерв'ю від телеканалу «Інтер», - йдеться в дописі.

Зазначимо, у відео йдеться, що до нападу росії Володимир працював зубним лікарем на Київщині. Його стоматологічний кабінет у Бородянці окупанти розбомбили у перші дні великої війни. Чоловік пішов боронити Україну. Війна змусила Дантиста стати віртуозним підривником, який власноруч може сконструювати не менш як пів сотні різноманітних розривних пристроїв, які з дронів летять на окупантів.


Володимир розповідає, що все залежить від дії боєприпасу.

«Мої боєприпаси виходять навіть за межі бригади. Танки вражали точно», - каже Дантист.

Нагадаємо, 3 вересня 148-ма окрема артилерійська Житомирська бригада Десантно-штурмових військ ЗСУ показала роботу своїх аеророзвідників, які за добу знищили ворожу гармату, міномети та влаштували окупантам «буханкоцид».

Як повідомляв Житомир.info, 27 серпня 2024 року 30-та окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького показала роботу своїх протитанкістів, які запалюють феєрверки ворожої бронетехніки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бригада 30 бригада війна підривник Дантист Савицький вибухотехнік  
Матеріали по темі