Події

Під час ДТП у райцентрі Житомирської області травмувався 9-річний велосипедист

5 September 2024, 13:27

Травми отримав 9-річний велосипедист: поліцейські розслідують обставини ДТП. Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 вересня близько 19:00 по вулиці Юрія Ковальського у м. Звягелі.

Про це 5 вересня повідомляє Звягельський районний відділ поліції.

«Попередньо, 23-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Renault Laguna», здійснив наїзд на 9-річного велосипедиста. У результаті хлопчик отримав травми та був доставлений до лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі Звягельського районного відділу поліції встановлюють усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

«Шановні водії, обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісників. Шановні батьки, нагадуйте дітям, що безпечно їздити на велосипеді вони можуть у парках, скверах, стадіонах тощо. Зверніть увагу, що рух по проїзній частині дозволений підліткам віком від 14 років з обов’язковим дотриманням Правил дорожнього руху», - підсумовують правоохоронці.

Нагадаємо, у травні у Звягелі під час ДТП постраждала 12-річна велосипедистка, дівчинка потрапила до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: велосипедист ДТП дитина травмований Звягель поліція велосипед  
Матеріали по темі