Спорт

Чотири «золота» та три «срібла» вибороли житомирські спортсмени на чемпіонаті світу з веслування на човнах «Дракон»

6 September 2024, 12:32

На чемпіонаті світу серед клубних команд з веслування на човнах «Дракон» житомирські спортсмени у складі збірної України вибороли чотири золоті та три срібні медалі.

Про це 6 вересня 2024 року повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Змагання проходять в італійському місті Равенна з 1 по 9 вересня 2024 року. Це один із найбільших чемпіонатів, у якому бере участь понад 3 тисячі спортсменів з різних країн світу. Клуб Кайзер з міста Житомира представлено у категоріях юніори, прем'єри та парадрагон» - йдеться в повідомленні.

До складу команди увійшли житомиряни — 39 спортсменів, з яких 27 є діючими спортсменами (чоловіки, жінки та юніори), і 12 виступають у класі парадрагон — наші ветерани.

Ветерани взяли участь та здобули перемоги на дистанціях 2000 та 200 метрів у класах Paradrogon-1 (всі спортсмени в човні - ветерани) і Paradragon-2 (змішаний склад: 50% ветерани та 50% професійні спортсмени).

Зокрема, юніори здобули два срібла у категорії мікс та одне срібло у категорії Open на дистанціях 200 та 2000 метрів.

Нагадаємо, станом на 5 вересня житомирські спортсмени вибороли три золоті медалі на чемпіонату світу серед клубних команд з веслування на човнах «Дракон».

Як повідомляв Житомир.info, у 2024 році у Житомирі створили першу в Україні команду парадрагон, до складу якої увійшли професійні спортсмени та ветерани. 4 липня житомирська команда парадрагон здобула першу перемогу на чемпіонаті Європи з веслування на човнах «Дракон».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт парадрагон ветерани спортсмени чемпіонат світу веслування 
Матеріали по темі