Новини компаній

Де замовити практичний та комфортний спецодяг

6 September 2024, 13:57

У наш час виробничий захист та комфорт стали невід'ємною складовою будь-якого робочого процесу. Кожен поважаючий себе керівник хоче бачити свою команду охайно одягненою та максимально захищеною. Місія якісного спецодягу – забезпечити надійну безпеку, зручність та подарувати позитивні емоції протягом усієї трудової зміни.

Стильний та сучасний спецодяг високої якості, з масою практичних переваг представлений на сайті виробника https://promsiz-tm.ua/ua/catalog/spetsodezhda/. Він розробляється українською компанією з багаторічною історією «ПромЗІЗ-Спецодяг». В асортименті підприємства кілька лінійок літніх та зимових колекцій робочих костюмів CENTER: курток, ветровок, комбінезонів, жилетів, а також повний спектр засобів індивідуального захисту для промислового сектору.

У пріоритет, робочий одяг, який має кілька захисних властивостей одночасно. Принцип багатозадачності досягається шляхом підбору професійних матеріалів та фурнітури з додатковими спеціальними властивостями. Наприклад, спецодяг для електриків виконується з тканин, до складу яких входить водонепроникна мембрана та антистатична нитка. Такі костюми відмінно захищають фахівців від негоди, вітру, дощу, мають властивості антистатики та відповідають складним умовам експлуатації.

Для будівельників дизайнери компанії підбирають матеріали сигнального забарвлення, забезпечуючи спецодяг світлоповертаючими елементами: СВП-стрічками, кантами, принтами. Такий підхід оптимально збільшує видимість працівників будівництва в умовах недостатнього освітлення та підвищує їхню безпеку. Сигнальний одяг поступово переходить у розряд топового сегменту, стає все більш затребуваним в Україні.

Довговічність та надійність спецодягу залежить від вибору матеріалу. Експерти компанії радять приділяти увагу робочим костюмам, виконаним із полотен сумішевого складу. Як правило, особливою міцністю та високими гігієнічними якостями відрізняються тканини, де 70% займає поліестер та 30% бавовна. Синтетика надає виробу міцності, а натуральна бавовна відповідає за комфорт носіння. Важливо пам'ятати, що 100% бавовняний спецодяг має властивість «сідати» після прання.

Всі моделі досить довго опрацьовуються та тестуються на виробничих майданчиках клієнтів. Для комфорту та роботи у незручних позах, враховують біомеханіку руху. При пошитті загальновиробничого одягу застосовуються еластичні, стрейчеві вставки, які добре тягнуться в динаміці. У конструкцію спецівки вставляються додаткові підсилювачі на колінах, в області ліктьових згинів.

Щоб спецодяг носився довше, технологи підприємства постачають моделі подвійними строчками з високоякісних ниток, ставлять численні міцні закріпки. Практикують декоративні шви, які покращують дизайн одягу та збільшують термін його експлуатації. У виробника є набір унікальних методик, застосувавши які спецодяг бренду CENTER завжди виглядає сучасно і максимально захищає від виробничих ризиків.

Компанія "ПромЗІЗ-Спецодяг" відома на ринку України не лише виробництвом високоякісного спецодягу. Вона наголошує на комплексному забезпеченні професіоналів промислових підприємств засобами індивідуального захисту: робочим взуттям, рукавичками, касками, захисними окулярами, верхолазним спорядженням. Щоб ознайомитися з повним спектром продукції, перейдіть за посиланням. Турбота про безпеку спеціалістів різних професій стоїть завжди на першому місці.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спецодяг 
Матеріали по темі