Події

У селищі Житомирської області 45-річна дружина виявила свого чоловіка мертвим, на його тілі знайшли травми

6 September 2024, 18:38

Під час візиту керівника житомирської поліції до Хорошева у селищі громади виявили тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями.

Про це 6 вересня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«6 вересня Олег Трачук відвідав відділення поліції №4 (Хорошів) Житомирського районного управління поліції. Він проінспектував роботу територіального підрозділу, поспілкувався з особовим складом. Саме у цей час до правоохоронців надійшло повідомлення про виявлення у Новоборівській громаді тіла чоловіка з тілесними ушкодженнями», - йдеться в повідомленні.

На місце події вирушила слідчо-оперативна група на чолі з керівником ГУНП та заступником начальника - начальником кримінальної поліції області Вадимом Жмурком.

«За попередньою інформацією, тіло померлого виявила його 45-річна дружина, яка вранці повернулася додому після роботи. Жінка викликала «швидку», лікарі якої констатували смерть 50-річного чоловіка. Медики звернули увагу на наявність травм у померлого, тому сповістили поліцію», - розповідають правоохоронці.

Тіло було направлено для проведення судово-медичної експертизи. Триває встановлення всіх обставин події.

Нагадаємо, 1 серпня пізно ввечері бердичівські правоохоронці отримали повідомлення від медиків про смерть 47-річного містянина, на його тілі були сліди побиття. Поліцейські встановили, що чоловіка вбив його знайомий через ревнощі до дружини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Хорошів дружина тілесні смерть Нова Борова поліція Трачук Жмурко подружжя  
Матеріали по темі