Події

На ставку у селі Житомирського району врятували 6-річного хлопчика та 2-річну дівчинку, які тонули

8 September 2024, 22:24

У Житомирському районі на водоймі врятували двох дітей.

Про це увечері 8 вересня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України в Житомирській області.

«8 вересня о 19:00 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про те, що на місцевому ставку у с. Бежів Черняховської територіальної громади Житомирського району сталася надзвичайна подія. За попередньою інформацією, відпочивальники побачили як у воді тонуть двоє дітей - 6-річний хлопчик та його 2-річна сестра», - йдеться в повідомленні.

11-річна дівчинка, яка стала свідком подій, почала гукати дорослих на допомогу.

«Один із місцевих жителів негайно кинувся у ставок і врятував хлопчика. У цей час вже прибігла мати дітей, яка кинулися у воду та витягнула доньку. Дівчинці надали першу допомогу та госпіталізували до реанімаційного відділення КНП «Черняхівське територіальне медичне об’єднання», хлопчик госпіталізації не потребував. Зʼясувалося, що мати поралася в хаті, а діти гралися на власному подвірʼї, що знаходиться за 40 метрів від ставка. За декілька хвилин вона почули крики зі ставка і негайно побігла туди», - повідомляють рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 7 грудня 2023 року поштарка врятувала двох підлітків, які провалилися під лід на річці Уж у Коростені і тонули.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водойма діти ДСНС порятунок ставок Бежів рятувальник  
Матеріали по темі