Події

Навпроти автовокзалу у Житомирі не розминулися BMW та мотоцикл, протокол отримав водій авто

9 September 2024, 10:48

Увечері 8 вересня на Київській, 93 навпроти автовокзалу сталася ДТП за участі легкового авто та мотоцикла.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

За нашою інформацією на місце події викликали «швидку допомогу», але в патрульній поліції Житомир.info розповіли, що учасники дорожньо-транспортної пригоди від медичної допомоги відмовилися, а протокол отримав водій легковика.

«Подія трапилась близько 18-ї години на вулиці Київській. Водій, керуючи транспортним засобом BMW, під час повороту ліворуч не надав перевагу в русі мотоциклу Suzuki, який рухався в зустрічному напрямку по рівнозначній дорозі прямо та скоїв з ним зіткнення. На водія BMW ми склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП», - розповіла речниця патрульної поліції Житомирської області Тетяна Вигівська.

Нагадаємо, вранці 8 вересня на проспекті Миру у Житомирі сталася ДТП за участі двох автомобілів. На водія автомобіля Smart патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 3 вересня 2024 року у Житомирі на перехресті вулиці Покровської та проспекту Незалежності сталася дорожньо-транспортна пригода з травмуванням 42-річного мотоцикліста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Київська мотоцикл авто патурльний мотоцикліст  
Матеріали по темі