Суспільство

На міжнародних змаганнях з карате житомирська спортсменка Олександра Гулавська здобула «золото»

9 September 2024, 16:28

На міжнародних змаганнях з карате житомирська спортсменка Олександра Гулавська здобула «золото»

Житомирська спортсменка Олександра Гулавська посіла перше місце на міжнародних змаганнях Croatia Open.

Про це 8 вересня повідомила тренерка Анна Яцкова у facebook.

«Цей турнір був 2 етапом формування молодіжної збірної команди України до участі у Чемпіонаті світу, що пройде у жовтні 2024 року в італійському місті Ієлосо. Неймовірний результат показали наші дівчата в категорії kumite female juniors - 53 кг, де серед 16 заявлених спортсменок було чотири українки. Саме вони й зайняли всі місця на пʼєдесталі, забравши всі чотири нагороди в категорії. Це феноменальний успіх! Вітаємо Гулавську Сашу та бажаємо якісної підготовки до Чемпіонату світу, тренера спортсменки Мінаєва Олексія Aleksey Minayev та усю команду Dojo karate team», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що турнір карате Croatia Open відбувався впродовж 6-8 вересня у Хорватії.

Нагадаємо, спортсмени з Житомира вибороли «золото» та два «срібла» на чемпіонаті України серед кадетів, юніорів та молоді з карате, який відбувався 24-25 серпня у Києві. «Срібло» виборола житомирянка Олександра Гулавська - куміте юніорки -53 кг

Як повідомляв Житомир.info, спортсмени житомирського карате-клубу «Додзьо» привезли двадцять медалей зі змагань «Bushi-do Cup 2023», що проходили у Польщі, та здобули четверте загальнокомандне місце. Під час цих змагань Олександра Гулавська виборола «золото» - куміте юніорки -53 кг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карате Гулавська Яцкова змагання Хорватія  
Матеріали по темі