Події

У приватному будинку в селі Житомирського району під час гасіння пожежі виявили загиблого чоловіка

9 September 2024, 17:06

У Житомирському районі під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло чоловіка.

Про це 9 вересня повідомила пресслужба Головного управління ДСНС у Житомирській області.

«9 вересня об 11:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку в с. Паволоч Попільнянської територіальної громади Житомирського району. На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться в одному з підсобних приміщень оселі, де вогонь охопив домашні речі. Також полум’я вже встигло розповсюдитися в коридор та веранду, поширитися на дах. Існувала загроза перекидання пожежі на розташовану неподалік сусідську господарську будівлю і суху рослинність. Менш ніж за годину пожежу ліквідували», - йдеться в повідомленні.

Під час гасіння на підлозі коридору рятувальники виявили тіло 65-річного господаря без ознак життя. Вогонь встиг знищити зазначені приміщення житла та покрівлю, подальшого розповсюдження не допущено. Ймовірна причина займання – коротке замкнення електромережі.

Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, в ніч з 8 на 9 вересня в приватному житловому будинку у с. Пилипо-Кошари Миропільської територіальної громади Житомирського району під час пожежі у приватному будинку виявили тіло загиблого чоловіка.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники загиблий будинок 
Матеріали по темі