Події

Патрульні покарали п’яного водія, який скоїв ДТП у середмісті Житомира та пішов з місця події

11 September 2024, 11:54

Патрульні знайшли водія, який 2 вересня скоїв ДТП у середмісті Житомира та пішов з місця події. З’ясувалося, що чоловік був напідпитку, що засвідчив медичний огляд. На керманича склали три адмінматеріали.

Про це 11 вересня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Ми розшукали водія, який покинув місце автопригоди. 2 вересня, близько 12-ї години, на вулиці Михайла Грушевського, сталася ДТП без потерпілих за участю транспортних засобів Skoda та Audi. Прибувши на місце виявилося, що винуватець залишив місце пригоди та покинув автівку на місці ДТП. Під час обстеження прилеглої території, водія-винуватця було встановлено, його впізнав інший учасник автопригоди. Спілкуючись з керманичем, ми виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Громадянин погодився пройти огляд на стан сп'яніння. Тож ми доставили його до найближчого медичного закладу. Висновок лікаря підтвердив, що чоловік нетверезий», - йдеться в повідомленні.

Ми склали на керманича наступні адмінматеріали:

  • за ч. 4 ст. 130 (Вживання алкоголю після ДТП);
  • ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП);
  • за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 2 вересня 2024 року близько 12 години на вулиці Михайла Грушевського не розминулися Skoda та Audi. Прибувши за вказаною адресою патрульні встановили, що водій автомобіля Skoda, покинув місце ДТП до приїзду патрульних.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП п'яний водій патрульний Грушевського адмінматеріал нетверезий водій ПДР  
Матеріали по темі