Події

Як місцеві жителі рятували хлопчика та дівчинку, які тонули на ставку у Житомирському районі

11 September 2024, 17:15

Обласне управління ДСНС 11 вересня оприлюднило відео про те, як врятували двох дітей на ставку у Житомирському районі.

«8 вересня о 19:00 до Служби порятунку «101» поступила інформація про те, що на місцевому ставку у с. Бежів Черняхівської територіальної громади Житомирського району сталася надзвичайна подія. За попередньою інформацією, відпочивальники побачили як у воді тонуть двоє дітей - 6-річний хлопчик та його 2-річна сестра. 11-річна дівчинка, яка стала свідком подій, почала гукати дорослих на допомогу. Один із місцевих жителів негайно кинувся у ставок і врятував хлопчика. У цей час вже прибігла мати дітей, яка кинулися у воду та витягнула доньку. Дівчинці надали першу допомогу та госпіталізували до реанімаційного відділення КНП "Черняхівське територіальне медичне об’єднання", хлопчик госпіталізації не потребував. Зʼясувалося, що мати поралася в хаті, а діти гралися на власному подвір’ї, що знаходиться за 40 метрів від ставка. За декілька хвилин вона почула крики зі ставка і негайно побігла туди», - йдеться в описі до відео.

Місцевий житель Микола Мацієвський, який врятував хлопчика, розповів як все відбулось.

«Приїхала (машина) ДСНС, набирала воду і виїжджала на дорогу. Я думав, що жінка вибігла і показувала, де пожежа. Я ж не чую, машина заважає. Машина відʼїхала, чую, що кричить «хлопчик». Я зрозумів, що з цієї сторони, почав бігти, роздягаюсь. На міст вибіг і бачу хлопчик виплив. Я стрибнув і його дістав», - розповідає у відео Микола Мацієвський, який врятував хлопчика.

Детальніше про те, як врятували двох дітей у Житомирському районі, дивіться у відео Головного управління ДСНС в області.

Нагадаємо, 8 вересня на місцевому ставку у селі Бежів врятували 6-річного хлопчика та 2-річну дівчинку, які тонули.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водойма діти ДСНС порятунок ставок Бежів рятувальник 
Матеріали по темі