Влада

Житомирська облрада оголосила конкурс на посаду керівника обласної бібліотеки для дітей та юнацтва

12 September 2024, 09:36

Житомирська обласна рада оголосила конкурсу на заміщення вакантної посади директора обласної бібліотеки для дітей та юнацтва.

Розпорядження про оголошення конкурсу, яке перший заступник голови облради Олег Дзюбенко підписав 5 вересня 2024 року, 11 вересня оприлюднили на сайті облради.

«У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіють державною мовою та здатні за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки. Дата початку формування конкурсної комісії - з дня опублікування оголошення про конкурс на офіційному вебсайті Житомирської обласної ради. Строки проведення конкурсу – не більше 2-х місяців з дня опублікування оголошення про конкурс. Особи, які бажають брати участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня опублікування оголошення про конкурс подають у Житомирську обласну раду документи», - йдеться в оголошенні про конкурс.

Нагадаємо, за ініціативи управління культури та туризму ОДА комунальний заклад «Обласна бібліотека для юнацтва» Житомирської обласної ради реорганізували шляхом приєднання до обласної бібліотеки для дітей, рішення ухвалили на сесії облради 14 липня 2022 року. З 2 листопада 2022 року керувати об’єднаними бібліотечними закладами призначили Світлану Гресь, яка до цього була в.о. директора Житомирського обласного літературного музею.

Від початку березня 2024 року Світлана Гресь працює на посаді заступниці директора Житомирської філії ДП «Вінницястандартметрологія».

Як повідомляв Житомир.info, обласна бібліотека для дітей та юнацтва зараз знаходиться у Житомирі на вулиці Університетській (колишня Пушкінська) в історичній будівлі, збудованій у 1897 році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада бібліотека конкурс вакансія Гресь 
Матеріали по темі