Здоров'я

Медичний центр «Відновлення» вирішує проблему варикозу за 1 день

12 September 2024, 12:55

Судинна сіточка, «зірочки», збільшені та ніби закручені вени, біль, набряки, судоми та швидка втома ніг – ознаки варикозного розширення вен. Сидяча робота, постійний стрес, малорухливий спосіб життя та відсутність повноцінного харчування, сну та відпочинку даються взнаки. Тож сьогодні майже третина населення страждає від варикозу. На жаль, за останні десятиліття хвороба значно помолодшала й сьогодні зустрічається навіть у 20-річних жінок та чоловіків.

Варикозне розширення вен – це не косметичний дефект, а захворювання. Якщо його не лікувати, на ногах можуть утворитися потемніння, виразки та тромби, які можуть призвести до інвалідності або ж й інших негативних наслідків. Тому не варто ігнорувати симптоми. Тим паче холодна пора року – це найкращий час для лікування варикозу, який підходить для усіх процедур, пов’язаних із варикозним розширенням вен. Лікарі радять лікувати вени до початку активного сонця й тепла. Тож осінь – чудово підходить для того, щоб подбати про себе й здоров’я своїх ніг та організму.

Зокрема, у холодну пору року можна застосовувати процедуру РЧА – це ендовенозна радіочастотна абляція вен, яку ще називають «офісною хірургією». Якщо раніше вени лікували лише операційним шляхом, який вимагав тривалої реабілітації, то сьогодні за допомогою РЧА – ви можете позбавитись варикозу за одну процедуру тривалістю 30-60 хвилин в амбулаторних умовах.Цей метод лікування відбувається за допомогою УЗД-моніторингу, після якого на місце втручання накладається пов’язка, вас оглядає лікар і ви можете вирушити додому, без перебування у медичному закладі.

У медичному центрі «Відновлення» працює команда професіоналів, яка допоможе розв’язати вашу проблему. Досвідчений лікар-флеболог нашого центру ретельно проведе діагностику і підбере індивідуальне лікування, яке позбавить вас від неестетичних вузлуватих вен та наслідків хвороби для організму. Адже жодні креми та мазі не здатні відновити пошкоджену структуру вен, на це здатне лише правильно підібране лікування.

У клініці «Відновлення» застосовують сучасні медичні протоколи лікування та найефективніші методики. Консультацію проводить судинний хірург вищої кваліфікаційної категорії з 23-річним стажем Павло Галамай.

Зараз у медичному центрі «Відновлення» діє спеціальна пропозиція: консультація лікаря-флеболога + УЗД поверхневих вен вартістю 390 гривень.

Спеціальна пропозиція діє до 5 жовтня 2024 року.

Записатися та дізнатися подробиці можна за телефоном 0800 305 860 або безпосередньо у клініці «Відновлення» за адресою м. Житомир, вул. Любарська, 4.

Сайт медичного центру: https://vidnovlennya.center/

Сторінка у FB: https://www.facebook.com/Vidnovlennia

Про метод радіочастотної абляції вен у МЦ «Відновлення» читайте тут.

«Відновлення» – клініка, де лікують причини, а не симптоми!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: МЦ Відновлення Відновлення РЧА варикоз варикозне розширення вен Галамай вени  
Матеріали по темі