Влада

Троє студентів житомирських університетів будуть отримувати стипендії від Кабміну впродовж І семестру

12 September 2024, 15:47

Уряд ухвалив розпорядження «Про призначення академічної стипендії Кабінету Міністрів України студентам закладів вищої освіти на перший семестр 2024/2025 навчального року», яка призначається найбільш обдарованим студентам.

Про це 6 вересня повідомила пресслужба Міністерства освіти і науки України.

«Кандидати на отримання стипендії висувалися закладами вищої освіти за погодженою з органом студентського самоврядування пропозицією вченої ради. Відповідно до наданих пропозицій стипендіїКабінету Міністрів України призначено 85 особам. Призначення відповідної стипендії найбільш обдарованим студентам закладів вищої освіти сприятиме реалізації державної та молодіжної політики, спрямованої на створення найсприятливіших умов для підвищення життєвого рівня та матеріального заохочення студентської молоді», - йдеться в повідомленні.

В додатку до оприлюдненого 6 вересня розпорядження Кабінету Міністрів України є троє студентів університетів Житомира, яким призначена державна стипендія на перший семестр 2024/2025 навчального року:

КАЛІНОВСЬКИЙ Дмитро Михайлович — студент Державного університету «Житомирська політехніка»;

КОТВІЦЬКИЙ Віталій Володимирович — студент Поліського національного університету;

КУЧЕРУК Анна Олегівна — студентка Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Виплата стипендій буде здійснюватися в межах стипендіального фонду закладів вищої освіти.

Як повідомляв Житомир.info, академічні стипендії Кабінету міністрів на другий семестр 2023/2024 року також були призначені трьом студентам університетів Житомира – по одному з кожного закладу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стипендія КМУ Кабмін студент МОН університет 
Матеріали по темі