Суспільство

Дорожники ремонтують міжнародний автошлях у напрямку райцентру Житомирської області

12 September 2024, 15:58

У Житомирській області ремонтують дорогу у напрямку Бердичева.

Про це 12 вересня повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Проводимо комплекс ремонтних робіт на закритій ділянці дороги М-21. Відновлюємо наразі закриту ділянку магістралі в напрямку міста Бердичів для подальшого забезпечення проїзду транспорту. Роботи проводяться в рамках експлуатаційного утримання автошляхів», - йдеться в повідомленні.

Оскільки дорожнє покриття має численні дефекти – відфрезували ділянки з суцільними пошкодженнями та розпочали влаштовувати вирівнюючий шар з асфальтобетонної суміші. Ліквідацію аварійних вибоїн методом класичного ремонту гарячим асфальтобетоном вже завершили.

«Водночас проводимо вирізання та подрібнення кущів, фарбування автопавільйонів та бар’єрного огородження. Після відновлення дорожнього покриття буде нанесена горизонтальна розмітка. На час воєнного стану першочергове завдання Служби відновлення – забезпечити сталий проїзд важливими для області та держави маршрутами», - розповідають у Службі.

Дорога міжнародного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський пролягає Житомирською та Вінницькою областями та веде до кордону з Молдовою.

На території Житомирщини має протяжність - 224, 5 кілометрів.

Нагадаємо, понад 110 тисяч квадратних метрів пошкоджень дорожнього покриття відновили у Житомирській області станом на 30 серпня.

Як повідомляв Житомир.info, 1 серпня 2024 року Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області інформувала, що через обмежене фінансування дорожники застосовують декілька видів ремонту на трасі у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога САД служба автодоріг асфальт М-21 Бердичів ремонт дороги  
Матеріали по темі