Влада

Через пів року після рішення Житомирської облради Леськів звільнився з посади керівника обласної лікарні, але продовжує судитися

12 September 2024, 16:06

Богдан Леськів звільнився з посади генерального директора КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради.

Декларацію при звільненні Леськів оприлюднив 12 вересня.

Зазначається, що з 1 січня по 5 вересня 2024 року генеральний директор обласної лікарні отримав 256 тис. 979 грн зарплати. Також на момент звільнення у Богдана Леськіва зменшилася сума задекларованої готівки: він декларує 336 тис. 785 гривень, а станом на 1 січня 2024 року було 481 тис. грн.

Нагадаємо, Житомирська обласна рада на сесії 7 березня цього року ухвалила рішення про звільнення Богдана Леськіва з посади генерального директора КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського»: за це проголосували 38 депутатів з 51 присутнього (всього в облраді 64 депутати). 22 березня Корольовський районний суд м.Житомира отримав позов Богдана Леськіва до Житомирської обласної ради щодо визнання незаконним та скасування рішення облради. Рішенням від 16 липня 2024 року Корольовський районний суд м.Житомира відмовив у задоволенні позову Богдана Леськіва. Зараз справа розглядається в апеляційній інстанції, чергове засідання призначене на 6 листопада 2024 року.

Як повідомляв Житомир.info, колективу житомирської обласної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського 9 вересня 2024 року представили нового генерального директора – Олександра Веселовського, який до цього керував КНП «Коростишівська центральна районна лікарня ім. Д.І.Потєхіна».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Леськів облрада лікарня обласна лікарня звільнення декларація 
Матеріали по темі