Події

Суд покарав 33-річну жительку райцентру Житомирської області, яка зняла та розіслала порновідео майже 20 людям

12 September 2024, 16:50

За виготовлення та поширення порнографічного відео суд покарав бердичівлянку.

Про це 12 вересня повідомляє пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області.

«Бердичівський суд ухвалив вирок, яким визнав 33-річну обвинувачену винною у виготовленні, зберіганні з метою розповсюдження та розповсюдженні відеопродукції порнографічного характеру, а також у тих самих діях, вчинених повторно (ч. 2, ч. 3 ст. 301 КК України). Суд затвердив угоду про визнання винуватості та призначив узгоджене сторонами остаточне покарання – три роки позбавлення волі з позбавленням права займатися діяльністю, пов'язаною з виготовленням та розповсюдженням кіно- та відеопродукції на строк один рік. Суд звільнив обвинувачену від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік. Вирок ще не вступив у законну силу та може бути оскаржений протягом 30 днів», - йдеться в повідомленні.

Згідно з вироком, бердичівлянка у червні цього року зняла на мобільний телефон відеоролики порнографічного змісту. Надалі жінка за допомогою одного з месенджерів розіслала цей порноконтент майже двом десяткам абонентів. Свою вину в інкримінованих їй кримінальних правопорушеннях обвинувачена визнала повністю та уклала з прокурором угоду про визнання винуватості.

Нагадаємо, у грудні 2023 року правоохоронці повідомили про підозру бердичівлянину, який відвідував форуми, пов’язані із сексуальним насильством над дітьми та зберігав на пристроях відео та фото, які містять дитячу порнографію.

Як повідомляв Житомир.info, 19 січня 2023 року відділ комунікації поліції Житомирської області інформував про викриття організованої групи з виготовлення та поширення порнографії. Свою протиправну діяльність вони розгорнули у Житомирі в орендованих квартирах. У червні 2023 року жінці, яка разом зі співмешканцем організувала виготовлення та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру, ухвалили вирок. За скоєне жінка отримала умовне засудження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд порнографія Бердичів  
Матеріали по темі