Влада

Начальник ОВА у місті Житомирської області урочисто відкрив інклюзивно-ресурсний центр, який поремонтували за 3 млн грн

13 September 2024, 10:44

У Олевську 12 вересня відкрили інклюзивно-ресурсний центр після капітального ремонту.

Про це повідомила пресслужба Олевської міської ради.

«Олевську громаду з робочим візитом відвідали начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, начальник Коростенської РВА Олег Рябой, голови та представники 62 територіальних громад Житомирщини (загальна кількість громад області – 66). Ознайомча зустріч відбулась на території Олевського ліцею №1, де присутнім презентували інформацію про нашу громаду, економіку, культуру та пророблену роботу. Міський голова Сергій Лисицький подякував присутнім за їх увагу, привітав на Олевщині та запросив до відкриття оновленого після капітального ремонту Олевського інклюзивно-ресурсного центру (ІРЦ). Стрічку перерізали начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, начальник Коростенської РВА Олег Рябой, міський голова Сергій Лисицький та директорка закладу Олена Бичинська», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на честь відкриття ІРЦ Віталій Бунечко подарував телевізор та ноутбук, Олег Рябой вручив розвивальні набори для дітей від ЮНІСЕФ, Сергій Лисицький подарував два дивани для кімнати очікування.

«Ремонт приміщення інклюзивно-ресурсного центру здійснювався за кошти з обласного та міського бюджетів. За сприяння депутатки Житомирської обласної ради Поліни Алдошиної (фракція «Сила і Честь») надійшла субвенція у розмірі 1 млн грн. Щиро їй дякуємо! Ще понад 1,9 млн грн виділили з міського бюджету. Велика частина роботи була виконана працівниками міської ради та бригади благоустрою. Заступник міського голови Юрій Данюк та житель міста Володимир Лузін виконували зварювальні роботи, електромонтажні роботи виконував Сергій Халімончук, підготували туристичні банери для громади Сергій Глухов та Анна Вжесінська. Вкладання бруківки, оздоблення фасаду, прибирання території та інші поточні роботи виконували КП «Олевськ-Комунальник», - інформує Олевська міська рада.

Зауважимо, що тендер на капітальний ремонт інклюзивно-ресурсного центру Олевська міська рада провела в жовтні 2023 року: очікувана вартість закупівлі була 2 млн 832 тис. 350 грн, єдиним учасником і переможцем тендеру стало ТОВ «НВФ «Термоуніверсал» з пропозицією 2 млн 832 тис. 177,20 грн, що лише на 172,8 грн менше очікуваної вартості.

ТОВ «Науково-виробнича фірма «Термоуніверсал» зареєстрована у Житомирі в 2006 році. За даними системи «YouControl», з 2017 року фірма отримала замовлень на 756 млн грн, з них 316 млн грн – від департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА. Піком отримання багатомільйонних підрядів для компанії був 2023 рік – майже 400 млн грн. Власниками фірми є Хребтань Анатолій Давидович та Хребтань Олег Анатолійович, останній – помічник на громадських засадах народної депутатки Тетяни Грищенко з фракції партії «Слуга народу», яка була обрана по Малинському мажоритарному округу №66.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2021 року народний депутат, голова обласної організації партії «Слуга народу» Арсеній Пушкаренко під час візиту до Олевська пообіцяв допомогти з коштами на капітальний ремонт інклюзивно-ресурсного центру та запевняв, що депутатка облради Поліна Алдошина також допоможе коштами, передбаченими в обласному бюджеті для депутатів на потреби виборців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ІРЦ відкриття ремонт тендер Олевськ Бунечко Лисицький інклюзивно-ресурсний центр 
Матеріали по темі