Події

Рятувальники дві години гасили пожежу в приватному будинку у Житомирському районі

14 September 2024, 12:54

У Житомирському районі рятувальники ліквідували пожежу у приватному господарстві.

Про це 14 вересня повідомляє пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

«13 вересня о 13:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку на двох господарів у с. Малинівка Черняхівської територіальної громади Житомирського району. На момент прибуття рятувальників з’ясувалося, що вогонь повністю охопив оселю та три прибудовані веранди. Існувала загроза перекидання полум'я на дві господарчі будівлі та гаражі, розташовані поруч. Ускладнювало гасіння велике пожежне навантаження оселі – дерев’яні конструкції та захаращеність домашніми речами. У підвозі води до місця події додатково допомагав трактор з бочкою одного з фермерських господарств», - йдеться у повідомленні.

О 14:17 пожежу вдалось локалізувати, а о 15:33 – ліквідувати. Вогонь встиг знищити дах оселі, дерев’яні веранди, пошкодити перекриття та стіни. Бійці ДСНС не допустили подальшого перекидання полум’я на сараї та гаражі, чим врятували їх.

Ймовірна причина займання – коротке замкнення електромережі. Усі обставини пожежі наразі встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, 10 вересня 2024 року у с. Запілля Лугинської територіальної громади Коростенського району виникла пожежа сухої рослинності на площі 2,8 га, вогонь із сухої трави перекинувся на дерев'яний житловий будинок та господарчу будівлю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС будинок  
Матеріали по темі