Влада

Раптово помер заступник голови Житомирської обласної ради

14 September 2024, 21:02

Передчасно пішов з життя заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

Про це увечері 14 вересня 2024 року повідомив перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко.

«Щойно стало відомо, що передчасно пішов з життя наш колега – Володимир Васильович Ширма. Не витримало серце. Усе життя Володимир Васильович дбав про рідну Житомирщину та її людей. Був досвідченим керівником, чудовим батьком, надійним другом та мудрим колегою. Житомирщина втратила людину, чия доброта і людяність надихали кожного з нас. Його приклад завжди буде нагадувати нам про важливість служіння своїй громаді, відповідальності перед людьми та любові до родини. Щирі співчуття рідним, друзям та колегам Володимира Васильовича. Вічна памʼять», - йдеться у дописі.

Зазначимо, що 1 травня цього року Володимиру Ширмі виповнилося 62 роки. Він народився 1 травня 1962 року у селі Хутір-Мокляки Ємільчинського району Житомирської області.

Нижче - фото з архіву редакції: Володимир Ширма на відкритті пам’ятника Івану Сльоті у Житомирі 2 липня 2024 року:

Як повідомляв Житомир.info, Володимир Ширма у 2015 році став депутатом Житомирської обласної ради від Блоку Петра Порошенка. На установчій сесії обласної ради сьомого скликання, яка проходила 26 листопада 2015 року, Володимира Ширму обрали першим заступником голови обласної ради Анжеліки Лабунської. На сесії 26 вересня 2016 року після відставки Лабунської Ширма став головою облради.

На місцевих виборах 2020 року Володимир Ширма став депутатом обласної ради від партії «Пропозиція» і на сесії 27 листопада 2020 року його обрали заступником голови облради.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ширма смерть облрада 
Матеріали по темі