Події

Рятувальники у райцентрі Житомирської області допомогли деблокувати травмованого водія мікроавтобуса, який в’їхав у будинок

15 September 2024, 12:48

У Звягелі рятувальники надали допомогу у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди.

Про це 15 вересня повідомляє пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

«15 вересня о 01:33 до Служби порятунку «101» від працівників поліції надійшло повідомлення про те, що терміново необхідна допомога рятувальників у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася на одній із вулиць м. Звягель. За попередньою інформацією через зіткнення автомобіля Mercedes-Benz Sprinter зі стіною п’ятиповерхового житлового будинку, 21-річного водія затисло пошкодженими конструкціями транспортного засобу. Крім нього в автівці нікого не було. Рятувальники спочатку відтягнули автомобіль від стіни та зрізали водійські двері. А потім за допомогою розтискача деблокували травмованого чоловіка з автівки, поклали його на ноші і транспортували в «карету» швидкої допомоги, яка доправила травмованого до медзакладу», - йдеться у повідомленні.

До проведення аварійно-рятувальних робіт, що тривали менше години, залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Як повідомляв Житомир.info, 6 вересня 2024 року у Звягелі 31-річна жителька райцентру, керуючи автомобілем Volkswagen, здійснила наїзд на 7-річну дівчинку, яка перебувала на дорозі, у результаті ДТП дитина отримала травми та була доставлена до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП рятувальник Звягель ДСНС  
Матеріали по темі