Суспільство

«Полісся» на стадіоні у Житомирі обіграло рівненський «Верес»

15 September 2024, 20:03

У шостому турі Української Прем’єр ліги житомирський ФК «Полісся» 15 вересня на домашньому стадіоні приймав «Верес» з Рівного.

Після першого тайму рахунок був 0:1 на користь «Вереса», але «вовки» змогли перемогти суперника: матч завершився з рахунком 2:1 на користь «Полісся».

«Камбек і перемога у дербі», - прокоментував житомирський клуб свою чергову перемогу.

Голами за ФК «Полісся» відзначились Олексій Гуцуляк та Олександр Назаренко.

«Матч шоково розпочався для «Полісся», адже господарі змогли відзначитися раннім голом. Після подачі з флангу від Шарая відзначився Гайдучик, спрямувавши м’яч точно в кут воріт Волинця. Далі гра вирівнялася та звелася до великої кількості боротьби. В одному з единоборств розсічення зазнав Чоботенко, але захисник продовжив гру. А найкращу нагоду відігратися упустив Віалле, коли не встиг на дальній стійці після скидки від партнера. Також хорошу нагоду мав Луїфер, але Кожухар зреагував на удар нападника. До кінця тайму активність «Полісся» так і не принесла ефективності, тому на перерву команда Ашура пішла поступаючись у рахунку. В перерві Імад Ашур провів заміну: замість травмованого Чоботенка на полі з’явився Матіч, який дебютував в складі «зграї» у офіційних поєдинках. Другий тайм розпочався протилежно першій половині гри, адже на старті тайму «Полісся» відзначилося голом та зрівняло рахунок. Гуцуляк був успішним на дальній стійці з передачі Назаренка – 1:1. А ще через декілька хвилин житомиряни заробили право на одинадцятиметровий, який реалізував вже сам Назаренко. Домінування господарів продовжилося та цілком могло конвертуватися в гол вже на 64-й хвилині після дальнього удару Михайліченка, але Кожухар дістав м’яч з дев’ятки воріт «Вересу». Будь-які потуги рівнян відігратися до кінця матчу так і не стали реальністю. Отож, «Полісся» знову перемагає та завдяки черговим 3-м заліковим пунктам піднімається на перше місце в таблиці», - повідомила пресслужба «Полісся».

Нагадаємо, житомирське «Полісся» 31 серпня в Одесі здобуло впевнену перемогу над «Чорноморцем»: гра завершилася з рахунком 1:4, голами за «Полісся» відзначилися: Назаренко (3), Пайшао (8), Гуцуляк (35), Лєднєв (90+6).

Як повідомляв Житомир.info, 11 серпня 2024 року у першому матчі сезону в чемпіонаті УПЛ житомирський футбольний клуб «Полісся» грав проти донецького «Шахтаря». Перший там завершився з рахунком 0:1 на користь «Полісся»: на 35 хвилині забив Сергій Чоботенко. 17 серпня на центральному стадіоні «Полісся» житомирський футбольний клуб зіграв внічию проти команди з Кіровоградської області «Інгулець». Також у Житомирі 25 серпня ФК «Полісся» переміг ФК «Оболонь» з рахунком 4:0.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" виграш УПЛ "Верес" 
Матеріали по темі