Події

У селі Житомирської області автомобіль з’їхав у кювет та кілька разів перекинувся, дві неповнолітні пасажирки отримали травми

16 September 2024, 12:28

Звягельська поліція розслідує ДТП, під час якої травми отримали дві неповнолітні дівчини.

Про це 16 вересня повідомляє Звягельський районний відділ поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 вересня близько 15:50 поблизу с. Степового Звягельської громади. Попередньо, 55-річний житель району, керуючи автомобілем «Seat», з’їхав у кювет, унаслідок чого сталося неодноразове перекидання транспортного засобу. У результаті травми отримали двоє пасажирок автівки, жительки Звягельської громади віком 14 та 15 років. Їх було госпіталізовано до лікарні», - йдеться в повідомленні.

За вказаним фактом слідчі Звягельського районного відділу розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває встановлення всіх причин та обставин.

Як повідомляв Житомир.info, 6 вересня 2024 року у Звягелі 31-річна жителька райцентру, керуючи автомобілем Volkswagen, здійснила наїзд на 7-річну дівчинку, яка перебувала на дорозі, у результаті ДТП дитина отримала травми та була доставлена до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія водій травмовані неповнолітні поліція  
Матеріали по темі