Здоров'я

Безоплатні медичні послуги від професіоналів: «Клініка 7-Я» у Житомирі пропонує підписання декларацій

16 September 2024, 14:41

«Клініка 7-Я» у Житомирі запрошує кожного, хто шукає сімейного лікаря. Саме тут ви зможете отримати весь пакет медичних послуг від справжніх професіоналів.

«Наша клініка підписала договір з НСЗУ. Для пацієнтів, які заключають з нами декларацію, це означає: безкоштовна консультація сімейного лікаря, здача безкоштовних аналізів крові, сечі, холестерину та глюкози, безкоштовне тестування на ВІЛ та гепатит, заповнення медичної документації, заповнення медичних висновків про тимчасову непрацездатність, виписування безкоштовних ліків за урядовою програмою «Доступні ліки», вакцинація дорослих та дітей згідно з календарем щеплень та скерування на додаткові методи обстеження і спеціалістів за потребою», – говорить сімейний лікар, лікар загальної практики Максим Росецький.

Укласти декларацію з сімейним лікарем можна безпосередньо в клініці. Для цього вам потрібно мати з собою визначені документи.

«Підписання декларації складає всього кілька хвилин. Для цього людині потрібно мати з собою паспорт, ідентифікаційний код, номер телефону. Якщо це дитина до 14 років, то потрібно мати свідоцтво про народження. Місце проживання та реєстрації не є великою проблемою. Ми можемо консультувати по телефону або по відеозв'язку. Але якщо людина хоче відкрити лікарняний лист, вона обов'язково має приїхати на прийом до лікаря. Тому при підписанні декларації пацієнтам з інших міст на це варто звернути увагу», – каже сімейний лікар, лікар загальної практики Максим Росецький.

Однією з переваг клініки є те, що прийом в лікаря відбувається за попереднім записом.

«Людина може зателефонувати на рецепцію нашого закладу, де адміністратор запише кожного на свій прийом. Перевага нашого закладу, що у нас немає черг, всі приходять конкретно на свій час. В лікаря є 15-20 хвилин на прийом, залежно від важкості ситуації. Сімейний лікар може консультувати онлайн, але це попередньо потрібно узгоджувати з лікарем при підписанні декларації», – розповідає сімейний лікар, лікар загальної практики Максим Росецький.

В клініці затишно та стильно. Сучасний ремонт, окрема маніпуляційна, а також куточок для дітей, де вони можуть побавитись в разі очікування.

За консультацією ви можете звернутись за номерами, які ви бачите на екрані: 066 202 34 43, 068 202 34 43, 073 202 34 43 або безпосередньо за адресою вул. Університетська, 56.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Клініка 7-Я клініка лікар 
Матеріали по темі