Суспільство

Житомирські спортсмени здобули 5 медалей на всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби

17 September 2024, 10:16

Житомирські спортсмени вибороли 5 медалей на Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби, який відбувався у Вінниці.

Про це 17 вересня повідомляє управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.

«З 13 по 15 вересня 2024 року у м. Вінниця відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської на честь воїнів спецпідрозділу ГУР МО «Шаманбат».У змаганнях взяло участь близько 200 учасників з різних областей України», - йдеться в повідомленні.

Члени збірної команди області з боротьби греко-римської, вихованці Житомирської ДЮСШ з боротьби ЖОР успішно виступили у турнірі та показали хороший результат:

1 місце — Коваль Святослав (53 кг)

2 місце — Кириченко Денис (62 кг)

3 місце — Авраменко Вадим (44 кг)

3 місце — Зозуля Артем (57 кг)

3 місце — Волошнюк Рустам (47 кг)

«У даному спортивному заході Житомирська ДЮСШ з боротьби ЖОР посіла 3-тє командне місце. Вітаємо тренера-викладача з боротьби греко-римської Коменданта Олега та весь тренерський склад школи», - підсумували в управлінні.

Нагадаємо, у квітні на чемпіонаті України з боротьби греко-римської житомирський спортсмен Юрій Щербаков здобув «срібло».

Як повідомляв Житомир.info, з 1 по 3 березня 2024 року житомирські спортсмени здобули дві нагороди на чемпіонаті України з греко-римської боротьби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: боротьба спорт спортсмен турнір медаль греко-римська боротьба  
Матеріали по темі