Події

Під час ДТП на перехресті у Житомирі травмувалися дві пасажирки Volkswagen

17 September 2024, 11:28

У Житомирі поліція розслідує ДТП з травмуванням пасажирок легковика.

Про це 17 вересня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Автотроща сталася 16 вересня по на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Вільський Шлях. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. Попередньо, близько 21:40 відбулося зіткнення автомобілів «BMW», під керуванням 23-річного харків'янина, та «Volkswagen», за кермом якого перебував 40-річний житель обласного центру», - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП травми отримали пасажирки «Volkswagen», житомирянки віком 30 та 37 років. Їх було доставлено до медичного закладу.

Нині слідчими Житомирського районного управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває подальше досудове розслідування.

«Шановні водії! Поліція закликає вас неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху! Під час керування автомобілем будьте максимально обережні, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожніх обставин. Обов'язково враховуйте час доби, стан проїзної частини та дорожнього покриття», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, увечері 16 вересня близько 21.30 год у Житомирі на майдані Визволення сталася ДТП за участі кількох легкових автомобілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП перехрестя пасажир травмований авто поліція  
Матеріали по темі