Суспільство

Бригада з Житомирської області показала танк, який «саджає» міни

18 September 2024, 11:10

Військове телебачення України «Армія TV» 16 вересня на youtube-каналі оприлюднило відео, в якому екіпаж ГМЗ 30-ої окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького розповів про специфіку своїх завдань та як саме працює їхня машина.

«Один кілометр за десять хвилин – ГМЗ, або ж гусеничний мінний загороджувач, мінує місця можливих проривів росіян. За один виїзд в ГМЗ можна завантажити 208 протитанкових мін, далі він автоматично виставляє їх на необхідній ділянці. Такі машини можуть мінувати великі площі за порівняно короткий час з екіпажем всього у три людини. Капітан Артем Голуб дізнався всі деталі роботи ГМЗ 30 бригади», - йдеться в описі до відео.

Механік-водій екіпажу Віктор у відео розповідає про застосування машини.

«У випадку танкових проривів - швидко покласти міни , загородити і зупинити ворога. А після викладання - виїжджати в тил, це її основне завдання», - розповів механік-водій екіпажу ГМЗ 30-ої окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького.

Нагадаємо, 16 вересня 30-а окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького опублікувала відео, в якому показала, як штурмує позиції ворога.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бригада 30 бригада війна міни танк 
Матеріали по темі