Здоров'я

Дерматохірургія у медичному центрі «Відновлення»: оптимальні методи лікування, професійний підхід та відмінний естетичний результат

18 September 2024, 12:05

Дерматохірургія – напрям лікування, який поєднує дерматологію та хірургічні методи лікування захворювань шкіри, а також допоможе позбутися різних новоутворень та косметичних дефектів шкіри.

У медичному центрі «Відновлення» є унікальне поєднання для досягнення найкращого результату – професійний хірург, який максимально акуратно та ефективно видаляє новоутворення і рубці, та фаховий дерматолог, який добре знається на захворюваннях шкіри та діагностиці новоутворень і це все один лікар – дерматохірург.

Якщо ви хочете позбутися вугрових висипів, рубців, пігментних плям – звертайтеся до «Відновлення», де кваліфікований дерматохірург забезпечить точну діагностику і обере оптимальний метод лікування для кращого естетичного результату та забезпеченням природного вигляду шкіри після процедур.

Дерматохірургія – це корективна дерматологія, яка зачіпає сферу пластичної й естетичної хірургії. Основна вимога до видалення новоутворень в естетично значимих зонах – мінімальне пошкодження довколишніх тканин, досягнення гарного косметичного ефекту, відсутність післяопераційних ускладнень та можливих рецидивів пухлини.

Використання сучасних технологій забезпечить максимально ефективне виконання процедури, більшість з яких є малоінвазивними – лазерне видалення новоутворень, кріодеструкція (видалення холодом) та електрокоагуляція (видалення електрострумом).

Перед призначенням лікування лікар-дерматохірург проводить детальний огляд шкіри пацієнта та досліджує наявні проблеми за допомогою різних методів, зокрема, для вивчення утворень на шкірі використовуються дерматоскопія, для уточнення діагнозу може бути зроблена біопсія – взяття зразка тканини для лабораторного дослідження.

Важливо, що поєднання дерматології та хірургії дозволяє не лише видаляти новоутворення й уражені тканини, але й розуміти, як це вплине на шкіру, врахувавши тип шкіри, її здатність до загоєння.

Звернення до дерматохірурга рекомендоване при таких процедурах – видалення рубців, шліфування шкіри, філери, ботокс, лазерне омолодження, видалення різноманітних новоутворень (родимки, бородавки, папіломи, пухлини шкіри тощо).

Дерматохірургія медичного центру «Відновлення» гарантує індивідуальний підхід до кожного та максимальне виправдання очікувань пацієнтів.

Записатися на консультацію можна за телефоном 0800 305 860 або безпосередньо у клініці «Відновлення» за адресою: м. Житомир, вул.Любарська, 4.

Сайт медичного центру: https://vidnovlennya.center/

Сторінка у FB: https://www.facebook.com/Vidnovlennia
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Відновлення дерматохірургія медичний центр 
Матеріали по темі