Події

У райцентрі Житомирської області під час раптового конфлікту на вулиці чоловік поранив ножем 18-річного хлопця

18 September 2024, 13:27

У Звягелі поліцейські з’ясовують обставини травмування 18-річного хлопця.

Про це 18 вересня повідомляє Звягельський районний відділ поліції.

«На одній з вулиць райцентру було завдано ножового поранення жителю Брониківської громади. Правоохоронці Звягельського райвідділу затримали підозрюваного. Досудове розслідування триває», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські з’ясували, що 15 вересня потерпілий йшов вулицею разом зі своїм знайомим. Коли проходив повз 45-річного місцевого жителя, між ними виник раптовий конфлікт. У результаті чоловік ножем травмував хлопця.

Пораненого було госпіталізовано до реанімаційного відділення міської лікарні та проведено оперативне втручання. Нині його стан стабільний.

Причетного до події поліцейські затримали у процесуальному порядку. Слідчі оголосили йому про підозру в завданні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України). Судом чоловікові було обрано запобіжний захід – домашній арешт. Триває подальше досудове розслідування.

За чинним законодавством подібні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 23 травня 2024 року до поліції надійшло повідомлення про спричинення ножових поранень чоловікові та жінці. Зясувалося, що житель Брусилова прийшов до сусіда з сокирою й ножем, щоб поквитатися та поранив 2 людей. Підозрюваному загрожує довічне ув’язнення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ніж ножове поранення конфлікт 
Матеріали по темі