Економіка

Розширення виробництва та нові робочі місця – приєднуйся до провідної європейської компанії LESYA

19 September 2024, 12:52

Швейне підприємство LESYA – провідна європейська компанія, яка постійно інвестує в розвиток та модернізацію швейного обладнання, з 2017 року є визнаним лідером швейної галузі України.

Підприємство має й міжнародне визнання та довіру партнерів, саме тому, не зважаючи на повномасштабне російське вторгнення, у липні 2022 року в Звягелі відбулося відкриття нової лінії з пошиття виробів для відомого данського виробника одягу і натільної білизни Dilling. Згодом співпраця з новим партнером призвела до розширення виробничих потужностей та відкриття у серпні 2023 філіалу в Житомирі. Також швейне підприємство LESYA з цього року активно співпрацює з компанією M-TAC – відомим українським брендом з виготовлення зручного військового одягу та амуніції.

На сьогодні LESYA забезпечує роботою понад півтисячі людей: майже 500 у Звягелі і близько 60 у Житомирі. Для працівників діє повний соціальний пакет, харчування за пільговими цінами, доставка до роботи за рахунок підприємства, медичне обслуговування тощо.

LESYA цінує і піклується про своїх працівників, саме тому на підприємстві працюють цілі династії. Наприклад, на швейній фабриці більше 40 років працювали батьки Євгена Бойчука – мама Бойчук Галина Йосипівна і тато Сергій Григорович, а сам Євген тут познайомився зі своєю майбутньою дружиною Тетяною.

«Саме тут я зустрів свою майбутню кохану дружину Тетяну. Я працював на той час механіком по обслуговуванню швацького устаткування, а Тетяна – оператором швацького устаткування на поясному автоматі. Одного разу, коли потрібно було переналаштувати обладнання на пошиття нової моделі, мене викликали до Тетяни, так ми і познайомилися. Ми працювали з Тетяною разом на одній території, тому часто наші шляхи перетиналися. Будні прикрашали взаємні посмішки, а її погляд надихав мене на цілий день. Час від часу після зміни я підвозив Тетяну додому. По дорозі ми постійно обмінювались веселими, цікавими історіями з життя і роботи. В один з таких прекрасних вечорів я привіз і подарував Тетяні цуценя, про яке вона давно мріяла. З того щасливого моменту наші стосунки і перейшли на новий рівень», - розповів Євген.

Згодом Євген наважився зробити Тетяні пропозицію, молодята побралися, і на сьогодні родина вже виховує двох донечок.

Зараз у планах LESYA чергове розширення виробничих потужностей, а це означає – нові робочі місця.

«Підприємство має амбітні плани на розширення виробництва та планує створити більш ніж 100 нових робочих місць. Нам цікаві люди, які хочуть самостійно управляти своїм життям. Ми багато вкладаємо в розвиток співробітників, заохочуємо ініціативи в межах досягнення їхніх цілей, вітаємо та впроваджуємо цікаві ідеї для покращення, як умов праці, так і в цілому саме виробництво», - розповідає HR-менеджер підприємства.

На сьогодні вакансії відкриті для швачок, операторів розкрійного комплексу, технологів, лідерів груп тощо. Рівень заробітної плати залежить від кваліфікаційних знань та навичок працівників, але на сьогоднішній день на підприємстві LESYA він вищий середнього по регіону, крім того, оплата праці – щотижнева.

Дбають на підприємстві й про безпеку та здоров’я працівників – тут комфортабельні робочі місця, на території підприємства є облаштоване бомбосховище та кабінет лікаря з наданням першої невідкладної допомоги.

Серед приємних бонусів – систематичне преміювання, матеріальна допомога, безкоштовні екскурсійно-пізнавальні поїздки по Україні, вітання з днем народження працівників та цінні подарунки ювілярам, підтримка першокласників у підготовці до школи.

Приєднуйся до дружньої родини підприємства LESYA!

Контакти для зв'язку: м.Звягель, вул. Героїв Майдану, 3а, телефон (067) 409 4987

Наш сайт: http://lesyanv.com.ua/

Наш Facebook: https://www.facebook.com/lesyanv.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підприємство швейна фабрика Леся вакансія робота LESYA 
Матеріали по темі