Події

Правоохоронці затримали 42-річного продавця психотропів у райцентрі Житомирської області

20 September 2024, 10:01

У Бердичеві поліцейські затримали 42-річного містянина, який «заробляв» на збуті психотропів.

Про це 19 вересня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«За схемою «з рук в руки» чоловік збував заборонені речовини за місцем свого проживання. Задокументували його протиправні дії поліцейські Бердичівського районного відділу поліції. Встановлено, що фігурант передавав покупцям небезпечні речовини, попередньо – PVP-солі, під час особистої зустрічі. 18 вересня, після вчинення чергового злочинного епізоду, чоловіка затримали», - йдеться в повідомленні.

Слідчі Бердичівського райвідділу поліції повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Підозрюваному суд обрав запобіжний захід запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це 19 вересня повідомила Бердичівська окружна прокуратура.

«За процесуального керівництва прокурорів Бердичівської окружної прокуратури повідомлено про підозру 41-річному місцевому мешканцю, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за злочини пов’язані з незаконним обігом наркотичних речовин, за фактом незаконного збуту особливо небезпечної наркотичної речовини, вчиненого повторно(ч. 2 ст. 307 КК України)», - йдеться в повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний організував та упродовж декількох місяців здійснював незаконний збут особливо небезпечної наркотичної речовини – PVP у Бердичеві. В ході досудового розслідування неодноразово документувалися незаконні дії фігуранта з подальшим вилученням вказаної наркотичної речовини.

Наразі, щодо підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, 17 вересня 2024 року правоохоронці повідомили, що вдруге за місяць впіймали 18-річного наркодилера в Овручі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркодилер наркотик психотропи Бердичів поліція затримання  
Матеріали по темі