Події

На трасі в Житомирській області водійка KIA на смерть збила 25-річну дівчину і поїхала з місця ДТП

23 September 2024, 12:46

Хорошівські поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП.

Про це 23 вересня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Автотроща сталася 22 вересня на 128 км автодороги Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, в Новоборівській громаді. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (Хорошів) Житомирського райуправління», - йдеться в повідомленні.

Попередньо, близько 23:40 водійка автомобіля «KIA», 28-річна жителька громади, рухаючись у напрямку обласного центру, здійснила наїзд на жінку, яка в той час йшла проїзною частиною дороги. Після вчиненого водійка залишила місце події й лише за пів години повідомила до поліції про своє місцеперебування.

На жаль, пішохід, 25-річна жителька Новоборівської громади, загинула на місці від травм, отриманих у ДТП.

Нині слідчими відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського районного управління розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває з’ясування всіх обставин.

Нагадаємо, 13 вересня у Бердичеві Ford Fiesta на смерть збив 82-річну жінку, яка переходила дорогу.

Як повідомляв Житомир.info, 2 вересня 2024 року у Житомирі на Грушевського не розминулися Skoda та Audi, водій Skoda покинув місце ДТП. 11 вересня патрульні покарали п’яного водія, який скоїв ДТП у середмісті Житомира та пішов з місця події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП смертельна ДТП аварія водій поліція 
Матеріали по темі