Події

Рятувальники гасили пожежу в будівлі зруйнованого ліцею у центрі Житомира

24 September 2024, 19:43

У зруйнованій будівлі ліцею №25 на вулиці Малій Бердичівській у Житомирі пожежа.

Про це 24 вересня о 19:15 Житомир.info повідомили читачі.

На надісланих ними фото видно дим та кілька пожежних автомобілів.

В пресслужбі головного управління ДСНС у Житомирській області Житомир.info розповіли, що отримали виклик про загоряння, на місці події з’ясувалося, що у підвалі будівлі горить сміття.


Нагадаємо, 19 вересня рятувальники загасили пожежу у Житомирі, під час якої згорів 1 га сухостою, автомобіль та травмувався чоловік.

Як повідомляв Житомир.info, 4 березня 2022 року ворожий авіаудар зруйнував будівля ліцею №25 в центрі Житомира. В травні 2023 року управління капітального будівництва оголосило тендер вартістю 18,6 млн грн на демонтаж будівлі, але наприкінці червня кілька батьків учнів зруйнованого ліцею звернулися до суду, щоб скасувати рішення міської ради про демонтаж будівлі, бо впевнені, що її можна відновити. На початку жовтня зруйнований ліцей огородили парканом, а 21 листопада 2023 року Житомирський окружний адміністративний суд задовольнив батьківські позови і визнав незаконними рішення міської ради про демонтаж та списання будівлі ліцею №25.

На засіданні виконкому 18 вересня 2024 року управлінню капітального будівництва міської ради передали технічний звіт про обстеження пошкодженої будівлі ліцею №25 у середмісті Житомира. яку визнали аварійною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС ліцей сміття ліцей №25 
Матеріали по темі