Події

Житомирські патрульні на трасі Київ-Чоп зупинили водія, який перевищував швидкість у стані наркотичного сп'яніння

25 September 2024, 12:23

Патрульні склали адмінматеріали на водія, який перебував у стані наркотичного сп'яніння та перевищив дозволену швидкість.

Про це 25 вересня повідомляє патрульна поліція у Житомирській області.

«Учора під час здійснення контролю швидкісного режиму за допомогою приладу TruCam на автодорозі М-06 Київ – Чоп, патрульні зупинили автомобіль Chevrolet. Автівка рухалася зі швидкістю 100 км/год, при дозволеній – 70 км/год», - йдеться в повідомленні.

Патрульні винесли постанову на водія за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортного засобу) КУпАП.

Під час спілкування із 36-річним керманичем, інспектори виявили у нього ознаки наркотичного сп‘яніння. Це підтвердив і висновок лікаря-нарколога з медичного закладу, куди порушника доставили для освідування. Як виявилося – вже вдруге за рік водій керує авто в стані сп'яніння..

Патрульні склали наступні адмінматеріали:

ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння, повторно протягом року) КУпАП;

ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування, вчинене повторно протягом року) КУпАП.

Нагадаємо, за вихідні дні 7 та 8 вересня патрульні виявили 11 водіїв у стані сп’яніння і склали на них адмінматеріали.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці серпня 2024 року житомирські патрульні під час комендантської години виявили водія, який мав з собою речовини, схожі на наркотичні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик п'яний водій нетверезий водій патрульні траса Київ-Чоп TruCam 
Матеріали по темі