Суспільство

Селище біля Житомира вже другу добу без води, водоканал пояснює зволікання з ремонтом кризою кадрів та великою кількістю аварій

25 September 2024, 15:07

У селищі Гуйва Житомирського району вже другу добу відсутнє водопостачання.

Про це 25 вересня Житомир.info розповіли місцеві жителі.

«Чому немає води, чи проводяться якісь аварійні роботи – ніхто не відповідає. Коли буде вода також не говорять. Сьогодні планують збори жителів селища зі старостою. Ми хочемо чітко зрозуміти в чому проблема і коли буде вода», - каже місцева жителька Віра.

У комунальному підприємстві «Житомирводоканал» кажуть, що аварійну ситуацію в селищі планують ліквідувати завтра, 26 вересня, та нарікають на недокомплект ремонтних бригад і велику кількість аварій.

«У нас зараз недокомплект бригад, бо один машиніст екскаватора у відпустці, а другий – на лікарняному. Зараз ми найняли один екскаватор, яким працюємо. Завтра будемо ліквідовувати аварію на Гуйві. У нас одна бригада вчора вийшла на роботу о 8-й ранку і працювала фактично 24 години: вдень ліквідовували аварії в місті, а на ніч поїхали ліквідовували аварійну ситуацію в дитячому садочку на Старому бульварі, щоб на ранок, коли діти підуть у садочок, в них була вода. Через цю кризу кадрів у нас не вистачає працівників, щоб швидко ліквідовувати аварійні ситуації, яких дуже велика кількість», - сказала в коментарі Житомир.info менеджерка зі зв'язків з громадськістю КП «Житомирводоканал» Сніжана Герасимчук.

Зауважимо, що 24 вересня водоканал інформував про організований підвіз води до селища Гуйва з 17:00 за такими адресами:

вул. Бердичівська, 1, 2, 6;

вул. Житомирська, 10, 11;

вул. Зелена, 15, 17;

вул. Армійська, 37, 38, 39;

«Деталі про місце розташування автоцистерни з водою можна отримати, зателефонувавши на номер: 0 800 752 553», - зазначалося у повідомленні.

Також підвіз води планується організувати до Гуйви і сьогодні, 25 вересня, о 17:00.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 24 вересня 2024 року частина мікрорайонів Крошня та Богунія залишилися без води через аварійно-відновлювальні роботи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал водопостачання вода Гуйва аварія  
Матеріали по темі