Суспільство

«Житомиробленерго» передало десантникам багі, джип, захисні сітки та гуманітарну допомогу

25 September 2024, 16:02

Команда АТ «Житомиробленерго» вирушила на Схід України, щоб вчергове передати нашим захисникам допомогу.

Цього разу десантникам везуть два багі та машину. Зазначимо, енергетики збирають багі власними силами.

«Дані багі вже у нас на конвеєрі, це вже пішов другий десяток. Вони себе зарекомендували дуже позитивно, тому що вони можуть працювати в найгірших умовах: і вдень, і вночі, і коли йде дощ, і коли йде сніг. Це медична, бойова техніка для того, щоб вона служила для наших бійців, медиків. Щоб вона евакуювала наших поранених, якщо це необхідно, щоб могла доставляти в найдальші точки воду, їжу, боєкомплект. Джип ми придбали за кошти наших працівників, я думаю, що він теж знайде своє застосування», – говорить голова правління АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета.

Захисні сітки, харчові продукти та засоби особистої гігієни – все це, разом з технікою, передадуть енергетики нашим бійцям.

«Я дякую нашим працівникам «Житомиробленерго», які буквально за один день відгукнулися на нашу пропозицію. Засоби гігієни, сітки та інші речі були зібрані практично за одну добу. Дякую благодійному фонду «Валькірія», яка теж долучається до нашого теперішнього проєкту. І я особисто буду там і гарантую, що кожна річ буде доставлена безпосередньо нашим хлопцям. Безпосередньо в окоп, на передову», – каже голова правління АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета.

На прохання військовослужбовців, працівники АТ «Житомиробленерго» везуть, так званий, смаколик.

«Така теж немало важлива «перлина» нашої поїздки – це наше житомирське сало, тому що хлопці його замовляли, вони на нього чекають. Сподіваюся, навіть впевнений, що воно буде дуже смакувати та, напевно, смачніше за наше житомирське сало не куштував ніхто. Я теж чекаю цієї миті», – ділиться голова правління АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета.

Енергетики кажуть, що основною їх метою є підняти бойовий дух захисників. Зазначають, що планують й надалі допомагати бійцям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: багі Житомиробленерго ЗСУ Шекета  
Матеріали по темі