Влада

Заступника начальника Житомирської ОВА обрали секретарем Коростишівської міськради

25 September 2024, 18:32

Депутати Коростишівської міської ради достроково припинили повноваження міського голови та секретаря ради, обрали нового секретаря й затвердили бюджет на 2024 рік.

Про це повідомляє сайт коростишівського радіо RadioKOR.

«У середу, 25 вересня 2024 року, за ініціативи депутатів, відбулося І пленарне засідання 38 сесії Коростишівської міської ради восьмого скликання, на якій депутати розглянули важливі питання. Одним із ключових рішень стало затвердження бюджету на 2024 рік. Однак, найбільш резонансним стало дострокове припинення повноважень міського голови Івана Кохана та секретаря ради Євгенія Защипаса, що було здійснено через таємне голосування, яке завершилося одноголосною підтримкою. Після цього депутати обрали нового секретаря міської ради – депутата Юрія Денисовця, який також тимчасово виконуватиме обов’язки міського голови. Через те, що новообраному секретарю не була передана офіційна печатка міської ради, депутати вирішили замовити її виготовлення», - йдеться у повідомленні.

Фото з сайту RadioKOR

Зауважимо, що новий секретар Коростишівської міської ради Юрій Денисовець з жовтня 2021 року є заступником голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка. Після обрання секретарем міськради Денисовець має залишити посаду в ОДА.

На місцевих виборах 2020 року Юрій Денисовець був обраний депутатом Коростишівської міської ради від партії «Слуга народу», в його декларації вказано, що він проживає у Коростишеві. За 2023 рік Денисовець отримав в ОДА 1 млн 129 тис. 857 грн зарплати.

Нижче – біографія Юрія Денисовця з сайту ОДА:

Нагадаємо, на місцевих виборах 2020 року Іван Кохан був обраний мером Коростишева від партії «Пропозиція», його зарплата за 2023 рік становила 357 тис. 589 грн.

Як повідомляв Житомир.info, 19 вересня 2024 року на позачерговій сесії Житомирської міської ради депутати голосували за дострокове припинення повноважень мера Сергія Сухомлина. Обв’язки Житомирського міського голови виконує секретар міської ради Галина Шиманська, яку обрали на цю посаду на сесії 23 травня 2024 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Денисовець міськрада Коростишів обрання секретар мер 
Матеріали по темі