Здоров'я

Маєте проблеми зі спиною – звертайтесь по якісну діагностику та лікування до МЦ «Відновлення»

26 September 2024, 11:24

Здоровий хребет – це основа та щоденна опора нашого організму. На жаль, часто хвороби хребта можуть довго не проявлятися у повсякденному житті, але захворювання прогресує, через що люди звертаються до лікарів у вкрай важкому стані. Сьогодні, за інформацією ВООЗ, 4 місце займають саме захворювання опорно-рухового апарату, які призвели до інвалідності чи смертності населення. Крім того, спеціалісти прогнозують епідемію остеопорозу. Адже сьогодні кожна 5 людина у світі страждає від болю у спині.

З-поміж найчастіших діагнозів: остеохондроз, протрузії диска, екструзії (кили міжхребцевого диска); компресійний перелом. Для того, щоб запобігти захворюванням хребта, потрібно проходити профілактичні огляди у лікарів, які спеціалізуються на захворюваннях опорно-рухового апарата.

Медичний центр «Відновлення» - це клініка, яка спеціалізується на інноваційному лікуванні опорно-рухової системи, а саме: патологій хребта, суглобів, м’язів, зв’язок та сухожилок. Лікарі центру застосовують новітнє обладнання, доказові методи діагностики, лікування та реабілітації.

Ми лікуємо: біль у спині, остеохондроз, міжхребцеві грижі та протрузії, дегенеративні захворювання хребта, деформації хребтового стовпа, біль в спині при вагітності, корінцевий синдром, міжреберну невралгію, сколіоз, стеноз хребтового каналу, тунельний синдром, травми хребта та інші захворювання опорно-рухового апарату.

Застосовуючи унікальні методики фізіотерапії та реабілітації у МЦ «Відновлення» ви можете вилікувати хвороби спини без оперативного втручання.За допомогою правильної стратегії комплексного лікування чи реабілітації, фізіотерапії та сучасної апаратури пацієнт може повернутися до життя без болю. У медичному центрі «Відновлення» можна пройти реабілітацію за програмою «Державних медичних гарантій».

З-поміж найсучасніших методів лікування при хворобах опорно-рухового апарату та діагностики у МЦ «Відновлення» застосовують TR- терапію, безопераційне лікування кили міжхребцевих дисків, високоінтенсивну магнітотерапію, мануальну терапію, витяжіння хребта, лікувальну фізкультуру, магнітотерапію, денситометрію, класичний лікувальний масаж, електростимуляцію, лімфодренаж, карбоксітерапію, лазерну терапію, кінезіотейпування, лікувальні блокади (ін’єкції гіалуронової кислоти, РrР-терапія (ортоплазма, плазмоліфтінг), препарати глюкокортикоїдів), ударно-хвильову терапію, УЗД-діагностику та УЗД судин та шиї. Усі ці методи сучасні та якісно показали свою ефективність під час безопераційного лікування хвороб хребта.

У медичному центрі «Відновлення» працюють досвідчені лікарі, які постійно вдосконалюють свої навички та вміння та допоможуть вам з легкістю пройти шлях від діагностики до одужання. Ми застосовуємо індивідуальний підхід до кожного пацієнта.

Наприклад, для того, щоб після переломів, травм чи ампутацій відновлення пацієнта відбувалося якнайкраще, у нашій клініці розроблена спеціальна методика, яка дозволяє вибудувати між лікарем та пацієнтом взаємодію, яка допоможе ефективно відновити здоров’я. Наші фахівці зважають на ступінь травми, особливості проведеного втручання і психоемоційний стан людини.

Для кожного пацієнта лікарі медичного центру «Відновлення» розробляють програму, яка містить комплекс фізіотерапевтичних процедур, індивідуальних занять з реабілітологом, програми для самостійного виконання. Саме комплексний підхід та поєднання кількох методів реабілітації, індивідуальне планування – дозволяють швидше й ефективніше досягати необхідних результатів у реабілітації.

Тож якщо вас турбує біль у спині, оніміння рук чи ніг, систематичний головний біль, травми – час звертатися по допомогу до МЦ «Відновлення». Досить терпіти біль, час звертатися до професіоналів!

Відділення вертебрології, неврології, ортопедії та реабілітації тепер працює за адресою: вулиця Грушевського, 5-в (праворуч від ТЦ «Олді»).

Записатися на прийом можна за телефоном: 0800305860.

Сайт медичного центру: https://vidnovlennya.center/

Сторінка у FB: https://www.facebook.com/Vidnovlennia

«Відновлення» – клініка, де лікують причини, а не симптоми!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Відновлення хребет біль у спині МЦ Відновлення  
Матеріали по темі